Pasca rapida cu blat de biscuiti

Editor: Maria Niculae
Actualizat: 27 feb 2017, 02:30

Cost estimativ: 60 lei pentru 10 persoane

 

Ingrediente
Pentru blat:
600 g biscuiti digestivi
100 g unt topit
Scortisoara, optional
Pentru umplutura:
850 g branza de vaci
5 oua
100 g unt
150 g smantana
70 g gris
100 g faina
200 g zahar
O lingura extract de vanilie
150 g stafide aurii
2 linguri de rom
3 linguri lapte
Coaja rasa de la o portocala sau lamaie
Mod
de preparare
Se rad biscuitii, se amesteca cu untul si scortisoara pana se obtine un amestec de consistenta unui nisip umed.
Se tapeteaza peretii unei tavi sau ai unui vas cu un strat de 1 cm de compozitie.
Branza de vaci se amesteca cu galbenusurile, untul topit, smantana, grisul, faina bine cernuta si se amestecata. Se adauga jumatate din zahar, stafidele, vanilia, esentele si coaja de citrice, apoi se omogenizeaza pana se obtine o compozitie densa.
Se bat albusurile cu restul de zahar si se incorporeaza in compozitie, amestecand usor. Cei ce vor o pasca mai usoara, pot face pasca doar din compozitie.
Se toarna compozitia peste blatul de biscuit si se da la cuptor la 180 grade, timp de 30-40 minute.

Ingrediente

Pentru blat:
600 g biscuiti digestivi
100 g unt topit
Scortisoara, optional

Pentru umplutura:
850 g branza de vaci
5 oua
100 g unt
150 g smantana
70 g gris
100 g faina


200 g zahar
O lingura extract de vanilie
150 g stafide aurii
2 linguri de rom
3 linguri lapte|
Coaja rasa de la o portocala sau lamaie


Mod de preparare


Se rad biscuitii, se amesteca cu untul si scortisoara pana se obtine un amestec de consistenta unui nisip umed.
Se tapeteaza peretii unei tavi sau ai unui vas cu un strat de 1 cm de compozitie.

Branza de vaci se amesteca cu galbenusurile, untul topit, smantana, grisul, faina bine cernuta si se amestecata.
Se adauga jumatate din zahar, stafidele, vanilia, esentele si coaja de citrice, apoi se omogenizeaza pana se obtine o compozitie densa.
Se bat albusurile cu restul de zahar si se incorporeaza in compozitie, amestecand usor.
Cei ce vor o pasca mai usoara, pot face pasca doar din compozitie.
Se toarna compozitia peste blatul de biscuit si se da la cuptor la 180 grade, timp de 30-40 minute.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 

Taguri:

În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.