Nu rata editia speciala de Paste a emisiunii WOWbiz!

Autor: M.A. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:05

Luni, 21 aprilie, de la ora 22:15, Madalin Ionescu si Adelina Pestritu va prezinta o editie speciala “WOWBiz”, dedicata Sarbatorilor Pascale.


Gabriela Cristea va urca la bordul unui avion de mici dimensiuni pentru ca, dupa o experienta traumatizanta traita in trecut, aceasta nu mai poate calatori cu avionul, iar Ernest va trebui sa-si depaseasca teama fata de caini. Ce alte fobii au vedetele Kanal D, cum au reusit acestea sa le depaseasca si care este cea mai tare farsa din istoria “WOWBiz”, aflati luni, 21 aprilie, de la ora 22:15, in editia speciala “WOWBiz”, cu Madalin Ionescu si Adelina Pestritu, la Kanal D.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.