Vinerea Mare, ziua Judecatii pentru Radu Mazare. Edilul asteapta un verdict din partea judecatorilor

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:05

Este Vinerea Mare pentru primarul Radu Mazare. Edilul Constantei afla daca Lumina Sfanta din Noaptea de Inviere o va primi printre prieteni sau dincolo de gratii.

Verdictul este asteptat in aceasta dupa-amiaza. Edilul ar fi trebuit sa primeasca vestea cea mare inca de dimineata. Imbracat la patru ace, Mazare si-a facut aparitia la Inalta Curte de Casatie si Justitie. “ Vinerea mare este ziua victoriei imotriva pacatului si a satanei, speranta mea e in dreptate ” a spus Radu Mazare.

Dar, surpriza! Pesemene ca instanta si-a adus aminte ca suntem inca in Saptamana Patimilor, asa ca a decis ca si "patimile" primarului sa fie complete: a amanat decizia pentru aceasta dupa-amiaza.

Unde va petrece primarul Pastele, e greu de spus. Exista o singura certitudine: decizia de astazi va fi una definitiva si irevocabila.

Iar daca o trece cu bine, primarul a promis sa petreaca Noaptea Invierii chiar in "gura lupului". Adica in cartierul de locuinte sociale construit recent, pentru care a fost acuzat ca a primit mita.

##VIDEO109714##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii