CAZ SOCANT la "Ochii din umbra": Si-a mintit sotia ca i-a murit copilul la nastere! Dupa 8 ANI ADEVARUL a iesit la iveala

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:05

In aceasta editie a emisiunii "Ochii din umbra", o femeie incearca sa afle ce se petrece cu familia ei.

Doamna Mihaela Avram i-a cerut ajutorul lui Ernest fiind convinsa ca sotul ei, Ovidiu, de profesie ginecolog, o insala.

"Ne-am casatorit din dragoste, avem 15 ani de casnicie. Avem o fetita. Primeste niste telefoane ciudate. Prin natura meserie el are urgente, am inteles asta. Dar de aceasta data se schimba situatia. Vorbeste in soapta, l-am surprins vorbind la baie. Am auzit cand a rostit numele Luiza. Era clar ca eu nu trebuia sa aud acea convorbire", a marturisit doamna Mihaela.



Ea mai spune ca lipseste destul de mult de acasa, este irascibil si se fastaceste dupa ce primeste acele telefoane. Femeia a mai marturisit ca a avut o viata grea si a spus ca inca este marcata de faptul ca, la nastere, a pierdut unul dintre gemeni, acesta facand stop cardio-respirator la putin timp dupa venirea pe lume. Mai mult, doamna Mihaela a fost nevoita sa faca si un transplant de ficat la un an de la nastere, in urma unor complicatii.


Ce au aflat detectivii este cu adevarat socant si dramatic! Ovidiu parea ca avea o alta relatie cu o femeie pe nume Luiza, cu care avea si un copil. Ceea ce este si mai socant abia acum urmeaza: acel copil era de fapt fatul pe care Mihaela il credea mort de la nastere si pe care il plansese in toti acesti ani.

Cum a reactionat Mihaela la aflarea adevarului si cum a decurs confruntarea aflati din materialul de mai jos:
##VIDEO109819##

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire