Lavinia Parvu: "Cand eram mica mama tinea post si pentru mine"! Iata cum a petrecut de Paste

Editor: Alina Dirdala Autor: B.M.
Actualizat: 10 oct 2020, 06:35

Invitata in platoul Draga mea prietena, Lavinia Parvu a povestit ce a facut de Paste.

" Am fost la Inviere, asta fac de fiecare data! Imi plac foarte mult aceste sarbatori pentru ca asa am fost crescuta, intr-un spirit foarte frumos si de fiecare data asteptand cu foarte mare drag sarbatorile", a spus Lavinia.

Ea a marturisit ca a tinut post, si a povestit o intamplare pe care a trait-o alaturi de mama ei atunci cand era mica, si care a marcat-o profund.



" Am tinut post, de ceva vreme incoace fac lucrul acesta. Imi aduc aminte ca atunci cand eram mica mama tinea toate posturile si atunci cand voiam sa fac si eu asta imi spunea ca tine ea pentru mine si ma invata sa fac si eu astfel cand voi creste. Si iata ca, de o perioada, incerc si ma straduiesc sa fac acest lucru".
##VIDEO109820##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.