IREAL: Ea este femeia care a fost insarcinata timp de 46 de ani! Medicii, SOCATI de ce a iesit din burta ei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:32

Cazul de mai jos este incredibil, insa este cat se poate de adevarat.

Poate parea ireal, insa o femeie in varsta de 75 de ani a uimit medicii dupa ce acestia au descoperit ca a fost insarcinata timp de 46 de ani.

Zahra Aboutalib a ramas insarcinata in 1955. In momentul in care a venit timpul sa nasca, medicii au intampinat dificultati in a-i scoate bebelusul din pantece. Au trimis-o astfel la un alt spital. Vazand acolo niste scene de cosmar, femeia a fugit din salon.



A avut dureri groaznice zile in sir, insa la un moment dat acestea au disparut. Zahra Aboutalib credea in mitul copilului adormit si astfel a uitat de sarrcina, sperand ca bebelusul va veni intr-o zi p e lume. Durerile au revenit acum, la varsta de 75 de ani.

Ce au descoperit medicii este halucinant. In corpul Zahrei era un bebelus care iesise din uter si se dezvoltase laolalta cu celelalte organe interne ale femeii.
Cu scopul de a-l feri de infectii, organismul femeii a creat un scut de protectie in jurul bebelusului, care, cu timpul, a devenit din ce in mai solid.

Operatia prin care a fost inlaturat "bebelusul de piatra" a fost extrem de complicata, medicilor nevenindu-le sa creada ca acesta a stat acolo 46 de ani.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta