Medicii, INGROZITI cand au vazut ce se afla in creierul unui pacient care acuza dureri de cap

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 26 aug 2021, 12:45

Un pacient din Brazilia care acuza migrene insuportabile a inlemnit cand a aflat ce diagnostic i-au pus medicii in urma unei tomografii.

Un barbat din Brazilia care suferise timp de 10 ani de dureri insuportabile de cap a aflat ca are pietre ...la creier. Ati auzit bine! S-a mai auzit pana acum de pietre la rinichi, la fiere, insa de formatiuni calcaroase in creier, nu! Pacientul le-a spus medicilor ca, din cauza durerilor de cap, nici nu mai vedea bine.

In urma unei tomografii, medicii au descoperit ca pacientul prezenta formatiuni calcaroase in partea din spate a creierului unde sunt centri nervosi responsabili cu vederea.

De asemenea, analizele de sange au demonstrat ca barbatul suferea de intoleranta la gluten si avea lipsa de fier.

Medicii au declarat ca este posibil ca lipsa fierului din organism si intoleranta la gluten sa fie de vina pentru aparitia formatiunilor calcaroase in creier. I s-a prescris o dieta fara gluten, suplimente cu fier si a primit si un tratament contra epilepsiei.

Glutenul este o proteina care se gaseste in anumite cereale si care da elasticitate produselor de panificatie cum ar fi paine, paste, etc.

Pacientul a declarat ca dupa inceperea tratamentului, simptomele i s-au ameliorat. L-au lasat durerile de cap si nu mai are probleme cu vederea.



Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.