Si-a DISTRUS viata dupa ce a folosit solarul: medicii i-au dat o veste CUTREMURATOARE! Vezi ce I s-a intamplat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:32

Un fost fotomodel si-a pierdut un ochi dupa ce a facut o forma de cancer la ochi din cauza ca nu a purtat ochelari de protectie la solar.

Debi Gibson, un fost fotomodel britanic in varsta de 42 de ani, a primit o veste socanta de la medici. Femeia, mama a unei fetite, se lupta din 2005 cu o forma de cancer la ochi. In lupta cu maladia cumplita, fostul fotomodel si-a pierdut deja un ochi.

Cel mai grav este, insa, ca medicii au anuntat-o recent ca boala i s-a extins si la ficat. Debi este disperata si crede ca organismul ei va ceda in fata cancerului.

Femeia vrea sa atraga un semnal de alarma asupra saloanelor de solar care, in opinia ei reprezinta o adevarata bomba cu ceas, un laborator al mortii.

Fostul fotomodel a recunoscut ca a mers la solar regulat inca de la varsta de 14 ani. Datorita meseriei sale care punea pret pe aspectul fizic, Debi si-a cumparat chiar propriul solar acasa la care apela ori de cate ori avea nevoie pentru o sedinta foto.
Nu a purtat niciodata ochelari de protectie pentru ca avea nevoie c bronzul sa fie uniform, altfel nu ar mai fi obtinut contractul.

In 2005, in timpul unui control medical, doctorul a anunta-o ca e suspecta de cancer. Analizele amanuntite i-au confirmat ca sufera de melanomul coroidei, o tumora a globului ocular.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.