FARSA de INFARCT pentru Adelina Pestritu. Focoasa bruneta a tras spaima vietii ei!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:06

A pacalit multe vedete, insa acum a venit randul ei! Vezi farsa de cosmar i-a pregatit Madalin Ionescu colegei sale de platou!

A fost o seara speciala in editia de Paste a emisiunii" WOWbiz"! Daca celelalte vedete Kanal D au fost nevoite sa-si infrunte cele mai infricosatoare temeri, Adelinei Pestritu i s-a copt o farsa de zile mari. Complici: Madalin Ionescu, Andrei Duban si intreaga echipa WOWbiz.

Sub pretextul ca trebuie sa mearga la un interviu, Madalin Ionescu si Adelina Pestritu au parasit sediul Kanal D pentru cateva ore.

Cand sa se intoarca, insa, au aflat ca masina care trebuia sa-i aduca inapoi a facut, chipurile, un accident. Neavand incotro vedetele a trebuit sa se intoarca cu un taxi. Soferul, adica taximetristul, era nimeni altul decat Andrei Duban.

Actorul fusese deghizat in asa fel incat Adelina nu l-a recunoscut decat la sfarsitul farsei cand Duban si-a indepartat masca. Pe drum Andrei Duban, adica soferul de taxi, a inceput sa-si istoriseasca povestea vietii.

Fara sa ceara asta, vedetele au aflat ca taximetristul este casatorit cu o prostituata si ca acesta obisnuise sa fie proxenet.

##VIDEO109894##

Nu la mult timp dupa ce si-a povestit intreaga istorie, soferul vorbaret de taxi primeste un telefon de la un vecin si afla ca sotia sa tocmai il insala. Fara sa ii mai duca pe Madalin si pe Adelina la destinatie, acesta ii sechestreaaza si ii duce la el acasa unde cu totii sunt martorii unei scene infioratoare.

Sotia taximetristului este prinsa in plina actiune, iar acesta pentru a se razbuna sare sa o sarute pe Adelina.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Prezentatoarea Kanal D a inceput sa tremure si s-a enervat groaznic, moment in care colegii ei de la emisiune si-au facut aparitia si i-au dezvaluit ca totul a fost o farsa." Vreau sa stiu in primul rand cine a fost cu ideea asta proasta.

M-ati facut sa imi pierd rabdarea. Va omor pe toti! Madalin, nu mai sta langa mine", au fost primele cuvinte pe care le-a spus Adelina dupa ce s-a enervat foarte tare.