SOC. Kiev-ul sustine ca are DOVADA ca Putin a trimis agentii sub acoperire in estul Ucrainei

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:06

Vrea, intr-adevar, Rusia sa rupa Ucraina? Kiev-ul sustine ca are dovada ca Vladimir Putin si-a trimis agentii sub acoperire in estul Ucrainei, ca sa starneasca haosul in tara lor.

Kievul incearca sa demonstreze ca Rusia seamana vrajba in Ucraina. Autoritatile au publicat deja mai multe fotografii in care apare un individ imbracat in uniforma militara despre care Kievul sustine ca ar fi, de fapt, un agent sub acoperire din Rusia. Au adus si dovada.

Oficialii ucraineni sustin ca acelasi individ mai apare intr-o alta fotografie facuta in Cecenia. Acelasi militar, dar cu barba incaruntita, apare intr-o alta fotografie, realizata de trupele de la Kiev, zilele trecute, cand separatistii au pus stapanire pe institutiile din estul Ucrainei.

Comparatiile ucrainenilor merg mai departe! Alte fotografii realizate de ei, in timpul conflictelor din Crimeea, inainte sa fie anexata de Rusia, il surprind pe acelasi militar! Kiev-ul isi motiveaza afirmatiile printr-o documentare a a costumatiei si obiceiurilor militarilor rusi. Asemanarile pot fi observate la: masca, uniforma, manusi, cartusiere si pantaloni.

##VIDEO110005##

Intr-o imagine vedeti- in stanga, un separatist din Crimeea, iar in dreapta, unul din Slaviansk.

Asemanarea felului in care-si tin arma indreptata spre sol sau cagula pe cap sunt izbitoare! Acelasi lucru il sustine si comandantul militar al NATO, generalul american Philip Breedlove, care vorbeste despre acesti militari ca despre unii bine antrenati si dotati, unii care nu seamana deloc cu niste membri ai unor militii locale.

In schimb, Putin sustine in continuare ca Rusia nu a avut si nu are trupe infiltrate pe teritoriul Ucrainei.
Ba din contra, Putin acuza Ucraina de nerespectarea Acordului de la Geneva, semnat la sfarsitul saptamanii trecute. Estul Ucrainei este in continuare ocupat de separatisti, iar numarul mortilor creste de la o zi la alta.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta