POLUARE cu reziduuri petroliere la Ploiesti dupa ce conducta unei rafinarii s-a spart. Petrolul a invadat gospodariile oamenilor!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:06

Unii investesc sume uriase ca sa-l gaseasca, in speranta ca ii va lovi norocul! Altii se trezesc pe nepusa masa cu el pe strazi sau in curti!

Si nu stiu cum sa mai scape de el! „Aurul negru”, unii il cauta infrigurati, nu la fel se intampla si la Ploiesti! Aici, oamenii nu trebuie sa prospecteze terenurile sa vada daca sub casa zace o punga de petrol de milioane de dolari! Aici, petrolul rasare din neant si cand nici nu te astepti!

Prima data, s-a intamplat in noaptea de vineri spre sambata. Sambata dimineata, tot locul acesta, pe care il vedeti aici, era acoperit cu apa cu reziduuri petroliere ”.

Asa s-au trezit romanii nostri cu reziduurile pretroliere, fix in porti!

Din pacate, aurul negru n-are nicio valoare! Ba, chiar aduce ghinion. Problemele au inceput de saptamana trecuta! De atunci, oamenii incearca din rasputeri sa scape de „petrolul” nedorit! Ploiestenii n-au devenit milionari. Si nici nu au sanse! In schimb, au altceva: un deranjant miros intepator. Unii il cauta si in gunoi, in speranta ca ii va lovi norocul!

Altii, se trezesc pe nepusa masa cu el pe strazi sau in curti! Si nu stiu cum sa scape de el! Spre exemplu, vedeti carutasii cum cara incarcaturi
de nisip ca sa astupe poluarea. Conducta care contine reziduurile petroliere ar apartine unei rafinarii din oras care nu mai functioneaza de multi ani. „ Canalizarea este a rafinariei. Eu ma folosesc de aceasta canalizare ca apele care ajung in statiile de epurare pe aici vin ”, explica Gheorghe Fanica, operator statie de epurare. Plangeri peste plangeri au facut oamenii! Astazi, parca lucrurile au inceput sa se puna in miscare! Oamenii sufera in tacere! Pana la urma, ce s-a intamplat in zona?

##VIDEO110052##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.