Casa SFERICA, o alegere perfecta pentru cei care care vor sa sparga barierele conventionalului

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 10 oct 2020, 04:20

Este rotunda, destul de mare si aduce mai mult cu o nava spatiala! Dar e cat se poate de reala si e admirata de toata lumea care o vede.

Cateva linii simple pe post de pereti, alte cateva aruncate in mijloc, drept ferestre si usa, si gata locuinta Cam asa arata casa copilariei noastre, asternuta la repezeala pe o bucata de hartie. Daca decorurile se schimbau in functie de imaginatia fiecaruia dintre noi, un lucru ramanea valabil: colturile!

Acum, insa, au disparut! Alexandru este un inginer pentru care casele nu e musai sa aiba colturi! Asa ca a inceput sa proiecteze constructii rotunde.

E suficient sa arunci o privire ca sa iti dai seama ca nu este o casa pe care o vezi la tot pasul. Ba dimpotriva! Constructia parca ar fi o mica „poarta a timpului", care te transporta inapoi in liceu, direct la ora de geometrie:

Este o structura foarte simpla, gandita pe hexagoane si pentagoane care la randul lor sunt transformate in triunghiuri ”, explica inginerul.
Unde mai pui ca" Aceasta cladire, in primul rand, este o cladire tip lego, ea poate fi oricand. Asamblata si dezasamblata! ”. Altfel spus, cu cat e mai practic, cu atat mai bine. In plus, „ toate sunt separate tocmai pentru ca in momentul in care, sa spunem, un beneficiar ar dori o montare de fereastra in alta parte, sa se poata face fara niciun fel de problema sau acoperirea ei sa se faca fara mari probleme ”.


Odata intrati in casa, surprizele se tin lant! O astfel de constructie poate fi schimbata dupa pofta inimii. In interior, casa nu are niciun fel de stalpi sau grinzi si se poate modifica oricand. Asa, nici macar nu mai ai nevoie de aer conditionat vara!

##VIDEO110133##

Faptul ca are aceasta forma, permite deschiderea unui geam la partea superioara si prin efectul de cos de fum, tot aerul cald este, efectiv, supt afara ”.
O singura problema ar putea sta in calea unui succes deplin al acestor locuinte: mobilierul. Pentru ca trebuia adaptata, Alexandru s-a apucat si de constructia mobilei, astfel ca, acum, pachetul este complet.

Si unde mai pui ca este si un tip de constructie care rezista chiar si in fata uraganelor! „ Rezista la 350 kilometri, bataie de vant, la 9 grade seismic, permite incarcari intr-un singur nod de 21 de tone ”, se lauda inginerul.


Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.