Gigi Becali a avut parte de un vizitator SPECIAL in ziua de Sf. Gheorghe

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:06

Gigi Becali nu si-a mai serbat ziua de nume ca in alti ani. N-a avut voie nici la Biserica sa se duca, dar a venit preotul la el în celula.

In schimb, mama si sotia sa au fost sa se roage, pazite mai ceva ca familia prezidentiala. Mare era bucuria lui Gigi Becali in fiecare an de Sfantul Gheorghe. Si cum isi mai serba el cu mare fast ziua de nume. Asta a facut si anul trecut, prima data in Parlament.

Apoi a mers la Palat, unde a primit si un cadou din partea echipei Kanal D- un dictionar de Drept Penal si Procedura Penala, dar Gigi n-avea de unde sa stie cat de mult o sa aiba nevoie de acea carte: „ Fiii atenta la ce-ti spun,

dreptul si penal si civil este in adevar! ”, spune latifundiarul anul trecut, pe vremea aceasta. Iar adevarul, pare-se ca l-a bagat dupa gratii. Astazi, pentru prima data in zeci de ani de cand sta in Pipera, Gigi Becali a lipsit de la biserica din localitate.

Prezente au fost mama si sotia lui care au venit dis-de-dimineata sa-l roage pe Sfantul Gheorghe sa-l lase liber pe latifundiar.

Iar daca alta data Gigi Becali primea cadouri, iata ca anul acesta mama sa a impartit bomboane in numele lui. Nu au fost singure in rugaciune. Pana si preotul a adresat cateva cuvinte la sfarsitul slujbei pentru Gigi Becali: „ si cei care nu sunt aici cu noi si poarta numele Sfantului Gheorghe, ii avem in gand si ne rugam pentru toti. Si cei care sunt departe sau in alte locuri- ii asteptam acasa cu toata dragostea! ”.

##VIDEO110171##

Totusi, chiar daca n-a fost alaturi de familie, latifundiarul s-a asigurat ca mama si sotia sa sunt protejate. Asa ca a angajat patru oameni care sa le pazeasca pe cele doua doamne, nu care cumva sa pateasca ceva. Departe de cei dra, de ziua lui, Gigi Becali a avut o singura alinare.

Un preot a venit la Poarta Alba, penitenciarul unde este inchis latifundiarul, cel mai probabil pentru a sta de vorba cu el.

Mai ales ca i-a lipsit tot fastul de alta data si familia pe care nu si-a mai vazut-o de aproape un an.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.