COLOANELE DESTINULUI iti spun ce trebuie sa mancam anul acesta in functie de feng shui!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:06

Maestrul feng shui Cristina Groza a vorbit la Draga mea prietena despre influenta coloanelor destinului asupra organismului si a psihicului nostru pe anul acesta.

##VIDEO110236## "Cele patru coloane ale destinului" reprezinta una dintre cele mai autentice metode de analiza a destinului din lume, fiind inspirata de metafizica chineza. Sistemul se  bazeaza pe interpretarea datei nasterii persoanei, care este tradusa in formatul Celor Patru Coloane ale Destiului.

Se poate astfel deduce personalitatea individului, tipul de cariera de care se simte atras si implinit, aspecte legate de casatorie, relatii de cuplu si relatii interumane, sanatate, creativitate, planul financiar, momentele favorabile si nefavorabile ale existentei sale.



Metoda ne ajuta sa dobandim o cunoastere profunda a comportamentului, caracterului si experientei de viata individuala si ne ajuta sa prevedem si sa prevenim eventuale situatii nefaste, pericole, boli sau perioade de ghinion.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.