PROGNOZA METEO: Se opresc sau nu ploile? Vezi cum va fi vremea vineri

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:35

Vremea se va mentine in general instabila. Mai ales ziua vor fi innorari temporar accentuate si pe arii relativ extinse se vor semnala averse si descarcari electrice in Oltenia, Muntenia, Banat, Crisana, Moldova si pe arii restranse in rest.

Izolat cantitatile de apa vor mai depasi 15...20 l/mp, mai ales la deal si la munte. Vantul va avea intensificari in majoritatea regiunilor, dar cu precadere la munte si in sud.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 15 grade pe litoral si 23 de grade in nord-vest, iar cele minime vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade.

LA BUCURESTI

Vremea se va mentine in general instabila.

Mai ales in cursul zilei, cerul va prezenta innorari si se vor semnala averse si descarcari electrice, iar vantul va avea intensificari. Temperatura maxima va fi de 17...18 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 8 grade.

LA MUNTE

Vremea se va mentine in general instabila. Mai ales ziua vor fi innorari temporar accentuate si pe arii relativ extinse se vor semnala averse si descarcari electrice.
Izolat cantitatile de apa vor mai depasi 15...20 l/mp. Vantul va avea intensificari. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent.

Sursa: Mediafax.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.