BLESTEMUL inundatiilor nu se mai sfarseste! Localnicii din Giurgiu, pregatiti sa fuga din calea apelor

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:07

Puhoaiele blestemate le-au luat tot ce aveau, pana si speranta! Pentru bietii oameni ale caror gospodarii au fost lovite de viituri, cosmarul parca nu se mai sfarseste.

Nu mai au nici lacrimi sa-si planga amarul, nici putere sa se roage la Dumnezeu. Ploua continuu, iar autoritatile emit coduri peste coduri. Ajutor nu vine, insa, de nicaieri. Nimeni nu mai pune geana pe geana in judetul Giurgiu din duminica de Paste si pana acum.

Parca n-ar fi fost suficienta nenorocirea de atunci. Apele raului Neajlov ameninta sa iasa iar din albie! Culturile de primavara sunt compromise.

Noroiul ajunge pana la genunchi. Oamenii au construit un dig din pietre si pamant. Le este teama ca apa raului Neajlov ar putea inunda totul si ca apa le va intra in case.

O batrana spune ca nu poate sa uite vuietul puternic pe care l-a auzit cand apele au spulberat totul in cale. In zadar, au ridicat oamenii diguri din pamant si bolovani, viitura a maturat totul in calea ei.

Bietii oameni si-au strans deja lucrurile si si-au adus animalele aproape de casa. Sunt pregatiti sa fuga din calea puhoaielor.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Si in judetul Olt situatia este dramatica. In comuna Icoana, oamenii nu mai au liniste! Se tot uita spre cer si asteapta ca Dumnezeu sa aiba mila! Apele involburate s-au napustit asupra lor chiar in noaptea de Inviere.

A fost napasta mare pe capul lor! Nici bine nu s-au restras puhoaiele ca iar s-au anuntat ploi puternice in zona. Bietii oameni nici nu mai stiu ce sa puna in calea apelor! Primarul si pompierii se pregatesc pentru ce este mai rau.

##VIDEO110285##