Nicoleta Luciu ii reproseaza tatalui sau ca nu se poate lasa de bautura! Barbatul se apara: "Am fost in depresie"

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:07

Ion Luciu a acceptat sa vorbeasca despre modul in care si-a crescut cei 3 copii.

 

Nicoleta Luciu ii reproseaza tatalui sau ca nu se poate lasa de bautura! Barbatul se apara: "Am fost in depresie"
Ion Luciu a acceptat sa vorbeasca despre modul in care si-a crescut cei 3 copii.
El spune ca intr-adevar a fost un tata mai exigent insa a facut asta pentru ca cele doua fiice si fiul lui sa nu ajunga rau in societate.
"Am consumat o perioada alcool pentru ca am fost in depresie si nu am putut sa ma abtin, o perioada de un an si apoi m-am calmat, m-am retras din viata asta cu bautura. Am avut servici bun si i-am crescut din ce am putut deci nu am intampinat greutati in a-i creste, totul a fost ok, aveam ce pune pe masa. Am fost un tata exigent pentru a nu o lua pe cai gresite, nu cu discoteci.
Da le-am interzis sa foloseasca lumina ca sa se duca sa se odihneasca din moment ce umblau toata ziua. Eu am vrut ca copiii mei sa aiba o viata buna in societate, cred ca le-am crescut pe fetele mele ca sa fie cineva in viata. Sunt foarte destepte pentru ca au capul meu, m-au mostenit. Relatia mea cu ele este foarte buna acum" a spus Ion Luciu la WOWbiz.
Urmareste materialul video!

El spune ca intr-adevar a fost un tata mai exigent insa a facut asta pentru ca cele doua fiice si fiul lui sa nu ajunga

rau in societate.

" Am consumat o perioada alcool pentru ca am fost in depresie si nu am putut sa ma abtin, o perioada de un an si apoi m-am calmat, m-am retras din viata asta cu bautura. Am avut servici bun si i-am crescut din ce am putut deci nu am intampinat greutati in a-i creste, totul a fost ok, aveam ce pune pe masa. Am fost un tata exigent pentru a nu o lua pe cai gresite, nu cu discoteci.
Da le-am interzis sa foloseasca lumina ca sa se duca sa se odihneasca din moment ce umblau toata ziua. Eu am vrut ca copiii mei sa aiba o viata buna in societate, cred ca le-am crescut pe fetele mele ca sa fie cineva in viata. Sunt foarte destepte pentru ca au capul meu, m-au mostenit. Relatia mea cu ele este foarte buna acum
" a spus Ion Luciu la WOWbiz.


Urmareste materialul video!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


Iancu Sterp, primele declarații despre adevăratul motiv pentru care Culiță Sterp și Daniela Iliescu nu au fost la cununia lui: „Sunt niște neînțelegeri...”

Iancu Sterp, fratele celebrului cântăreț de manele Culiță Sterp, a simțit nevoia să lămurească o situație care a stârnit valuri pe internet, legată de absența fratelui său și a partenerei acestuia, Daniela Iliescu, de la cununia civilă cu Denisa Coțolan, care a avut loc pe 20 octombrie.