TRATAMENTUL care face minuni pentru talia ta. Cum poti arde rapid colaceii de pe burta!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:07

Talia subtire cu cheltuiala se tine! Cum reusesc vedetele sa fie mereu suple ne spune Denisa Nechifor.

Fosta iubita a „printului” Cristea se pregateste intens pentru petrecerea de 1 Mai! Ospatul de Paste a lasat urme pe trupul de zeita al Denisei Nechifor. Fosta iubita a lui Adrian Cristea recunoaste tardiv: a servit din toate, fara masura! „ Am ciocnit oua si i am batut pe toti! ”.

N-a castigat insa si-n fata caloriilor, asa ca a ajuns pe mana specialistilor in frumusete.

Blonda urmeaza un tratament pe care il recomanda tuturor romancelor care au pierdut numarul sarmalelor. Remediul impotriva grasimii e adus direct de la Hollywood.

In doar 30 de minute, stratul de grasime de pe abdomen se subtiaza vizibil. Atentie, insa! Tratamentul nu face minuni pentru doamnele si domnisoarele care continua ospatul si dupa Paste. Denisa Nechifor este una din blondele dorite din peisajul monden. Intre casa, prezentari de moda si saloane de infrumusetare, mama fetitei lui Adrian Cristea reuseste sa strecoare si cate clipe de odihna.

Nu le va petrece peste hotare, asa cum si-ar fi dorit, ci ca tot romanul de 1 Mai. Blonda isi doreste cu ardoare sa arate impecabil in costum de baie. Asa ca nu putem sa nu ne intrebam: Oare pentru cine?! „ Pentru mine, in primul rand ”.

##VIDEO110386##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii