Pe Cristina Cioran o vezi zilnic la televizor, insa pe sora ei niciodata! Uite cum arata sora vedetei Kanal D

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:07

Cristina Cioran apare zilnic, pe micul ecran, la pupitrul emisiunii “Draga mea prietena”, insa putini stiu ca ea are o sora, la fel de frumoasa!

Cele doua sunt foarte apropiate, chiar daca, de ani buni, locuiesc la mare distanta una de cealalta!  De Paste insa, Cristina a reusit sa o aduca in tara pe sora ei, care este stabilita de ani de zile in Marea Britanie!

“Au fost cele mai frumoase zile!!!Am reusit sa reunesc familia pentru o saptamana! Am complotat cu sora mea, Marlena, sa vina de Sarbatori in Romania cu baiatul ei Anthony, care este si finul meu si, astfel, i-am facut o surpriza neasteptata mamei! A fost minunat, pentru ca ea nu a stiut nimic, iar in momentul in care

a vazut-o pe sora mea, i-au dat, pur si simplu, lacrimile. A fost o revedere incredibila si m-am bucurat ca am putut sa fiu alaturi de cele mai dragi persoane din viata mea. Din pacate, vremea nu a tinut cu noi, dar am prins un pic de soare si ne-am plimbat cu caiacul pe lacul Snagov. In rest, totul a fost superb”, a declarat Cristina Cioran pentru WOWbiz.ro!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.