Mihai Stoica a confundat sala de jucata cu stadionul. S-a trezit vociferand mai ceva ca pe teren!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:07

Inchisoarea nu l-a schimbat deloc pe Mihai Stoica! S-a trezit vociferand in sala de judecata mai ceva ca pe stadion.

Unde mai pui ca de fata se aflau si jucatorii Stelei! Inchisoarea ar trebui sa-i corecteze pe oameni in comportament. Dar, exista si exceptii de la regula! Mihai Stoica si-a iesit din pepeni vazand ca dosarul sau se tot amana din cauze procedurale. A vociferat si aproape ca ar fi strigat catre judecator.

Sunt singurul condamnat pentru care nu s-a cerut pedeapsa. Acum poate va este usor sa dati amanare, dar eu stau degeaba in inchisoare ”, a spus Mihai Stoica, in sala de judecata.

Si, pentru ca atmosfera sa fie la fel ca pe stadion, mai toata echipa Stelei a venit sa-l sutina pe MM la judecata.

Iasmin Latovlevici, Luckasz Szukala, Claudiu Keseru, Mihai Pintili, Nicolae Stanciu, Cristi Tanase, Alexandru Chipciu, ce mai, ca-ntr-o formatie completa, jucatorii au raspuns „Prezent!” la Curtea de Apel. De altfel, Chipciu este singurul care a venit dupa fostul manager al echipei chiar si la tribunal, in martie.

Tot atunci, si fiica lui a fost prezenta sa-l sustina.

O fi fost Mihai Stoica indignat la culme de amanare, dar imaginile arata ca faima iti aduce si oarece beneficii. In timp ce alti detinuti sunt plimbati din fata portilor Curtii pana in sala de judecata, masina in care a venit Stoica a intrat pana aproape de usa instantei.

La fel ca si Gigi Becali sau Adrian Nastase si MM Stoica a fost transportat singur in duba, iar in sala de judecata nu a purtat catuse.

Totul a fost, insa, in zadar! Caci judecatorii vor decide abia in mai daca sta sau nu pe nedrept la puscarie.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

##VIDEO110413##

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.