Alunecari de teren in judetul Dambovita. Localnicii privesc neputinciosi cum pamantul a luat-o la vale

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:07

E prapad in judetul Dambovita! Muntii au luat-o la vale si au ingropat sub tonele de pamat tot ce le-a stat in cale, case si gospodarii.

Oamenii privesc spre cer si se roaga ca ploaia sa se opreasca. Peste satul Ursei din Dambovita este cat pe ce sa se prabuseasca un munte intreg. Mai toate casele stau sa cada! Oamenii nu mai pot sa doarma de aproape o saptamana, de cand ploile au mutat padurea din loc.

O famile priveste cum agoniseala de-o viata le este ingropata sub pamantul imbibat cu apa. Au incercat sa isi protejeze locuinta.

Degeaba, insa! Vad, pe zi ce trece, cum peretii crapa sub greutatea pamantului. Nu vor sa-si paraseaca, nici in raptul capului casa. Si-au strans ce-au apucat in saci si sunt pregatiti sa fuga numai daca pamantul ii va acoperi cu totul.

Nu este singura casa aproape daramata de alunecarile de teren! In tot satul, oamenii se tem ca, peste noapte, tot muntele se va prabusi peste ei. Crapaturile, ating pe alocuri, peste un metru adancime iar de sub pamant izvorasc siroaie de apa.

Batranii care traiesc de-o viata intreaga intr-o casuta de la marginea muntelui se uita neputinciosi la furia dezlantuita a naturii. Tragedia s-a abatut asupra comunei Visinesti, chiar in noaptea Sfanta a Invierii. Nici autoritatile nu-i pot ajuta. Meteorologii anunta vreme rea in urmatoarea perioada pentru aceasta zona asa ca numai Bunul Dumnezeu stie ce se va intampla, in continuare, cu bietii oameni.

##VIDEO110410##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.