De Izvorul Tamaduirii, credinciosii au luat cu asalt bisericile. S-au CALCAT in picioare pentru agheasma!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:07

Nu agheasma, aur parca s-a impartit in bisericile din toata tara! Ca sa ajunga la butoaiele cu apa sfintita, credinciosii au uitat si de rugaciuni, si de cei sapte ani de acasa!

Mare e gradina Domnului si multi i-au sarit gardul. Restul, s-au uitat in urma cu invidie si i-au bombanit cu vorbe de ocara. Cine s-a ospatat prea mult de Paste, n-a mai izbutit sa treaca proba gardului. Fericiti au fost cei care au ajuns in final la mult ravnitele butoaie. Multumirea li s-a citit pe fete.

In loc sa-i uneasca, apa care savarseste minuni i-a invrajbit si pe credinciosii de la Braila.

Drumul spre izvorul cu puteri tamaduitoare a fost mai scurt pentru cei care au dat din coate mai tare. Dorintele celor care gusta din apa miraculoasa s-ar putea indeplini numai azi. De maine si pana anul viitor, izvorul seaca miraculos. Tocmai de aceea, pelerinii vor inopta iar in curtea bisericii.

La Manastirea Dervent, acolo unde legenda spune ca apa tamaduitoare a izvorat la porunca Sfantului Andrei, atmosfera a fost una de balci.

Vata de zahar, porumb fiert, vin, chiar si detergenti si produse de bucatarie. Toate au fost din belsug, la tarabele asezate strategic chiar in fata manastirii! Si clienti au avut, destui!

In timpul slujbei, enoriasii veniti la Manastirea Dervent s-au inchinat la crucea de piatra care se spune ca s-a inaltat singura, din pamant. Credinciosii spun ca este facatoare de minuni. Astazi, de praznicul Izvorului tamaduirii, in biserici sau langa izvoare, preotii fac slujba de Sfintire Mica a apei, iar credinciosii care urmeaza traditiile, mananca peste.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

##VIDEO110408##

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.