Emir face un gest incredibil pentru familia Ferihai

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:07

Relatia dintre Feriha Riza (Hazal Kaya) si Emir (Cagatay Ulusoy) merge din ce in ce mai prost.

 

Emir face un gest incredibil pentru familia Ferihai
Relatia dintre Feriha Riza (Hazal Kaya) si Emir (Cagatay Ulusoy) merge din ce in ce mai prost. Desi dragostea lor este mare, niciunul nu poate trece peste evenimentele nefericite care au avut loc, in viata lor, in ultima perioada. Profesorul Levent (Baris Kilic), bun prieten cu Feriha, ii marturiseste acesteia ca de acum inainte el nu mai poate fi prietenul ei.
Emir, ca sa “scape” de Feriha, se muta din bloc.
Satui de incidentele aparute bloc, de-a lungul timpului, avandu-i ca protagonisti pe membrii familei Ferihai, locatarii blocului vor sa ii arunce pe acestia in strada.
Ce gest incredibil face Emir pentru a ajuta familia aflata la ananghie si de ce renunta Levent la prietenia fostei iubite a lui Emir, aflati astazi, urmarind un nou episod, din serialul “Feriha”, de la ora 20:00, la Kanal D.

Desi dragostea lor este mare, niciunul nu poate trece peste evenimentele nefericite care au avut loc, in viata lor, in ultima perioada. Profesorul Levent (Baris Kilic), bun prieten cu Feriha, ii marturiseste acesteia ca de acum inainte el nu mai poate fi prietenul ei.

Emir, ca sa “scape” de Feriha, se muta din bloc. Satui de incidentele aparute bloc, de-a lungul timpului, avandu-i ca protagonisti pe membrii familei Ferihai, locatarii blocului vor sa ii arunce pe acestia in strada. 



Ce gest incredibil face Emir pentru a ajuta familia aflata la ananghie si de ce renunta Levent la prietenia fostei iubite a lui Emir, aflati astazi, urmarind un nou episod, din serialul “ Feriha ”, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei