FOTO EXCLUSIV! Adelina Pestritu, primul selfie cu Speak! Uite-i ce fericiti sunt cei doi: “Da, m-am indragostit de el!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 10 oct 2020, 00:00

Adelina si Stefan Sprianu traiesc o frumoasa poveste de iubire. A inceput in urma cu putina vreme, iar lucrurile par sa mearga din ce in ce mai bine.

Cei doi petrec din ce in ce mai mult timp impreuna, iar dovada sunt imaginile pe care amandoi le tot posteaza, in ultima perioada, pe paginile personale de pe diverse  retelele de socializare. E drept, imaginile sunt unele artistice, insa daca le privesti cu atentie intelegi ca sunt incarcate de simbolistica si, nu numai.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16756106/1/media-139875655828218000.jpg
Insa o fotografie clara, evidenta, cu cei doi, nu a aparut pana acum, pentru ca – spun ei – vor sa tina relatia aceasta departe de ochii presei.

“Ce pot sa va spun, este ca da, e adevarat, sunt indragostita. Traiesc o poveste de iubire frumoasa, pe care nu vreau sa o stric cu declaratii de presa. E viata mea, e intimitatea mea. Imi este atat de bine, incat nu vreau sa stric ceva, povestind”, ne-a declarat Adelina.

Si cam asa ar fi ramas, fara fotografii si fara prea multe declaratii, daca cei doi indragostiti nu ar fi fost dati de gol de...
prieteni.  Desigur, fara voia lor… Prin “amabilitatea” unui bun prieten al lui Speak, WOWbiz.ro are ocazia sa va prezinte azi, in exclusivitate, o fotografie tip selfie cu Adelina si Stefan Sprianu (Speak) intr-un moment de fericire maxima, in care se vede cat de bine se inteleg si ce frumos le sta impreuna. Amicul lui Speak a postat “fotografia interzisa” pe o retea de socializare, asa ca vi-i aratam si noi, in premiera, relaxati in fata obiectivului, nu crispati, asa cum sunt cand vad o echipa de paparazzi ori vreun aparat necunoscut de fotoreporter indreptat asupra lor.
Cei doi au fost impreuna cu un amic la un film 3D, la mall si nu au rezistat tentatiei sa se fotografieze intr-o ipostaza mai mult decat haioasa.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cat despre ce simte Adelina Pestritu pentru noul sau iubit, am reusit, cu greu, sa-i mai smulgem brunetei cateva cuvinte: “Pot sa va spun ca este un om de calitate.

Ne intelegem excelent si declar, cu mana pe inima, ca pana acum nu am reusit sa ii gasesc niciun defect. Ma bucura acest lucru si faptul ca Dumnezeu a avut grija de mine si mi-a dat alaturi un om deosebit. Suntem in faza in care abia ne cunoastem si construim o relatie care sper sa fie cel putin de lunga durata”, ne-a declarat Adelina.( sursa wowbiz.ro)