Hazal Kaya: "In Europa si in America toti imi spun Leyla"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 09 oct 2020, 23:30

Hazal Kaya, actrita care interpreteaza rolul principal feminin din serialul "Feriha", difuzat la Kanal D, a marturisit ca numele sau adevarat este nu este Hazal.

Invitata recent intr-o emisiune televizata, frumoasa actrita a vorbit foarte deschis despre viata ei si a declarat, printre altele, ca numele ei adevarat nu este Hazal Kaya, ci Leyla Kaya.

"Din cauza unei neintelegeri aparute la evidenta populatiei, am fost inregistrata cu numele de Leyla Hazal. Cu toate acestea, inca din copilarie mi s-a spus Hazal, niciodata Leyla. Europenilor si americanilor le vine greu sa pronunte numele Hazal, drept pentru care, in Europa si in America, toti imi spun Leyla", a spus actrita.



Hazal Kaya, in varsta de 24 de ani, a interpretat primul rol principal la varsta de 17 ani, in serialul "Genco". Datorita talentului artistic, frumoasa actrita a avut o ascensiune rapida in cariera cinematografica, steaua ei incepand sa straluceasca, un an mai tarziu, in 2008, cand a primit rolul Nihal, din serialul "Iubire ascunsa" (Ask-I Memnu), care a fost difuzat de Kanal D.

Pe Hazal Kaya o puteti urmari in serialul" Feriha", interpretand rolul principal feminin, in fiecare zi de luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta