TRANSFORMARE radicala! Cum arata inainte Andreea Banica si cum arata acum

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:08

Anul acesta implineste 36 de ani, insa este in showbiz de cand lumea si pamantul!

Va mai aduceti aminte cum arata Andreea Banica, in momentul in care a aparut pentru prima data pe sticla? Pe vremea cand facea parte din trupa Exotic, avea codite afro, purta ochelari si tinute foooarte sexy!

In acea perioada, mai exact in anul 2001, formele ei i-au atras atentia directorului revistei cu iepurasi, asa ca i s-a propus Andreei Banica sa-si dezgoleasca trupul. Am scos de la arhiva cele mai incitante poze care exista cu blooonda voluptoasa! Fara nicio operatie estetica si cu un corp de invidiat, Andreea a facut senzatie. 

Sa nu credeti ca s-a lasat dezbracata pe bani putini. Pentru ca era unul dintre cei mai bine cotati artisti ai momentului,  se aude ca ar fi incasat 7.000 de EURO pentru acel pictorial, ceea ce inseamna ca se afla in topul celor mai bine platite aparitii. A fost singura data cand artista a pozat nud, iar acum, la 13 ani distanta, nu mai are curajul sa o faca. Oare ar sterge acele poze de pe fata Pamantului?

##VIDEO110713##Pe vremea cand facea parte din trupa Blondy, Andreea era cu totul alta! Avea parul blond platinat.

Se observa clar diferenta si maturizarea! Astazi, poarta o nuanta mult mai naturala si este vopsita in stil ombre. De asemenea si sprancenele au suferit modificari. La inceputul anilor 2000, erau foarte arcuite si subtiri.  Moda aceasta s-a dus de mult, iar, acum, acel model este... istorie.

Multe fete isi conturau buzele cu creion rosu pentru ca...asa vedeau la divele noastre de atunci! Andreea Banica lansase acest trend! Noroc ca...vremurile
s-au schimbat si Andreea a intrat pe mana stilistilor.

Si stilul vestimentar al blondinei s-a schimbat de-a lungul timpului. Andreea purta cele mai colorate haine! Pantalonii electrizanti, paietele, sutienele multicolore sau florile prinse in par nu lipseau de la nicio aparitie a cantaretei. Acum, este mult mai eleganta si mai rafinata. Diferenta e vizibila!

Un singur lucru nu s-a schimbat de cand Andreea a intrat in peisajul muzical romanesc! Si anume, sotul ei, Lucian Mitrea  este prezent si astazi in viata ei!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii