VEDETE care muncesc de 1 Mai!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 09 oct 2020, 23:05

De 1 mai, mai exact de Ziua Muncii, vedetele iau o mica pauza. Surprinzator, dar UNELE nu se gandesc sa petreaca intr-un stil…memorabil.

##VIDEO110726##Pentrul ele, cateva zile libere nu inseamna ca a venit timpul sa-si faca de cap. Ei, da? Asta pare de necrezut. Cum? Tocmai ele? Vedetele despre care credem ca o tin intr-o distractie continua, NU stiu cum sta treaba cu distractia de 1 mai? Ar cam trebui sa ia exemplu de la urmatoarele dive, care INCA au chef sa se.. destrabalezee.

Giulia si Vlad Huidu sunt de admirat.

Se pare ca isi ofera din cand in cand …libertate! Chiar si cu un copil acasa, cei doi reusesc sa se si distreze. Bravo lor. Poate o influenteaza si pe muncitoarea Sore:

Stie! Stie! Alaturi de frăţiwearul Smiley, Alex a avut parte de cele mai tari party-uri de 1 mai. In filmul Selfie, care urmeaza sa se lanseze, pe cei doi ii vom vedea…in actiune!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.