Dosarul "Elodia" - aproape de final! Care va fi soarta lui Cristian Cioaca?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:08

Ne apropiem de un final istoric! Dosarul "Elodia" este la doar cativa pasi de o decizie definitiva: judecatorii vor hotari, fara drept de apel, daca politistul Cristian Cioaca este vinovat de crima sau este un om acuzat pe nedrept! Oare care va fi verdictul?

In cel mai mediatizat dosar penal din Romania, expertii criminalisti sunt cei care au cel mai important cuvant de spus. Criminalistii audiati astazi au analizat urmele de sange descoperite in apartamentul Elodiei.

Expertii sunt convinsi ca, in apartamentul din Brasov, au descoperit urme de sange care ii apartin avocatei disparute. Cristian Cioaca si fosta soacra au stat din nou, impreuna, in sala de judecata. Mama Elodiei s-a stapanit cu greu sa nu-i arunce cuvinte grele in fata fostului ginere.



Nu a fost termen la care sa nu iasa scantei intre Cristian Cioaca si mama Elodiei! De fiecare data, insa, si-au dat seama amandoi ca, orice ar spune ei, orice acuzatii si-ar arunca, justitia este cea care decide!

In fata Curtii de Apel Pitesti este parcata una dintre dubele Penitenciarului Colibasi. Timp de mai bine de un an, politistul a fost adus la judecata cu aceasta duba.
Acum Cioaca a venit insotit de avocata! Atat Cristian Cioaca, cat si soacra lui au venit cu bratele pline de dosare si hartii legate de proces.

Decizia cea mai importanta va fi luata de Curtea de Apel Pitesti in perioada urmatoare. Este decizia care ii va hotari soarta lui Cristian Cioaca.
##VIDEO110734##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii