Minune sau intamplare? Aparitia BIZARA care ii tulbura pe satenii unei comune din Dolj

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:08

S-a dus cu linistea lor! O aparitie cel putin bizara ii tulbura pe satenii dintr-o comuna din Dolj. O imagine despre care localnicii spun ca s-a ivit in Vinerea Mare ii duce cu gandul la cele sfinte.

Mirare mare este in satul Radomir din Dolj! Satenii raman muti de uimire cand isi ridica ochii spre cer. Le dau lacrimile si privesc inmarmuriti. Minunea ar fi aparut chiar in Vinerea Mare, spune cu mana pe inima un barbat. Mai intai, ar fi fost o pata care, usor-usor, ar fi prins un contur ciudat.

Si sotia barbatului este uimita de ce se intampla. Femeia crede ca nu intamplator minunea a aparut la ei in curte.

Nu este primul semn aparut in familia Mihailescu. In martie, au gasit intr-o gramada de lemne o buturuga speciala. Vestea s-a raspandit ca un fulger in sat.

Oamenii vin sa vada cu ochii lor ciudata aparitie, mai ceva ca la sfintele moaste. Isi dau cu parerea fiecare despre ce vede. Nimeni nu stie care ar fi legatura dintre cele sfinte si locul aparitiei: gratarul de la magazinul satesc.
Ar fi semn de pocainta, zic batranii.

In aceasta primavara, familia Mihailescu avea de gand sa demoleze gratarul. Acum, insa, nici pomeala. Vor ridica o troita langa acest loc.
##VIDEO110736##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei