Cristi Borcea l-a turnat pe Radu Mazare? Iata ce spune edilul Constantei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:08

Cristi Borcea nu l-a tradat pe Radu Mazare procurorilor DNA. O spune chiar edilul Constantei. In apararea lui Borcea, si impotriva zvonurilor de tradare, primarul face afirmatii naucitoare!

Zvonurile conform carora Cristi Borcea ar fi fost Iuda cel tradator l-au scos din sarite pe Radu Mazare. Se spune ca Borcea ar fi denuntat caracatita retrocedarilor ilegale din Primaria Constanta si de aici ar fi aparut necazurile.

Venit la Curtea de Apel, culmea, in acest dosar in care este judecat si fostul patron dinamovist, Mazare i-a luat apararea lui Borcea intr-un mod inedit: "sa va spun doua chestiuni privitoare la Cristi Borcea: unu- n-are ce denunt sa faca pentru ca nu a facut nimic ilegal si nici nu s-a ocupat de absolut nimic, el a dat mandat.

Doi- Borcea este barbat, chiar daca e supus la presiuni".

Si Radu Mazare a avut de infruntat presiuni din partea justitiei, spune chiar el. In urma cu trei saptamani, procurorii i-au perchezitionat casa, dar ce sa vezi? Dintre cei 300.000 de euro, declarati in acte, n-au fost de gasit decat aproape 20.000 de euro. Unde-s restul banilor?

Adevarata problema este, insa, cu totul alta. Radu Mazare se leapada de mici si bere.
De 1 Mai, constantenii nu vor fi cinstiti asa cum se intampla in alti ani. Nu ca n-ar mai vrea edilul- procurorii se pun de a curmezisul poftei poporului.

Totusi, nimeni si nimic nu va putea opri distractia de pe litoral, unde se vor aduna 50 de mii de romani. Cluburile promit surprize, la fel ca si hotelierii.
##VIDEO110730##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta