Sucul de cirese are numeroase beneficii! Afla de ce este recomandat persoanelor care au probleme cu somnul

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 09 oct 2020, 21:35

Un pahar de suc de cirese consumat doua ori pe zi, dimineata si seara, are numeroase beneficii pentru organismul tau.

Cercetatorii sustin ca sucul de cirese este recomandat mai ales celor care au probleme cu somnul. O cura timp de doua saptamani cu suc de cirese, consumat de doua ori pe zi, un pahar dimineata si unul seara, combate insomnia. Acesta tulburare se manifesta fie prin scurtarea orelor de somn, fie prin absenta acestuia in timpul noptii.

Insomnia poate fi un simptom al unor afectiuni grave cardiace, tulburari ale tensiunii alteriale, diabet, etc chiar si cancer.

Daca nu suferi de afectiuni grave, dar totusi ai probleme cu somnul, poti incerca sucul de cirese in locul somniferelor.

Studiile au aratat ca participantii la acest experiment, toti persoane care sufereau de insomnie, au raportat un somn mai profund si pe o durata mai lunga in timpul noptii dupa ce au consumat suc de cirese timp de doua saptamani.

" Somniferele pot fi o alegere pentru persoanele care sunt perfect sanatoase, avand astfel sansa sa fie expusi cat mai putin efectelor secundare.
In cazul celor care sufera de anumite boli sau a persoanelor mai in varsta, sucul de cirrese este o alegere excelenta
", a declarat pentru Daily Mail Frank L. Greenway, coautor al studiului.

 

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.