Oana Zavoranu are SANI NOI! S-a operat de 7 ori pentru a obtine bustul perfect

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:08

Greu examen pentru Tomer, iubitul Oanei Zavoranu! Israelianul nu a inchis, un ochi toata noaptea, pentru ca diva sa se simta bine dupa operatia de reconstructie a sanului. Care a fost rezultatul?

"Nu mi s-a intamplat niciodata sa plec pe picioarele mele acasa!", a declara Zavo’ la iesirea din spital. Oana Zavoranu are sani noi si se mandreste cu ei!

La doar o zi de la operatie, vedeta se simte mai bine ca niciodata: "nu vezi ca sunt cu pieptul inainte? Sunt mandra, sunt mici dureri, sunt un pic ametita de la anestezie". E un inceput pentru toate! Dar, oare cui i datoreaza succesul de data aceasta? Grijii si afectiunii iubitului?

Un lucru e sigur, Tomer nu a inchis un ochi toata noaptea pentru ca s-o stie pe ea

in siguranta: "am fost alaturi de ea aseara si se simte bine. Ok, totul a fost ok". Atat de bine incat noua Oana Zavoranu "de acum incolo, va fi dezlantuita", o spune chiar doctorul care a operat-o!

Si-a dorit sa aiba un bust de invidiat si nu s-a lasat pana nu a iesit asa cum si-a dorit! Chiar daca a fost un drum lung pana aici, Zavo crede ca a saptea oara va fi cu noroc: "Credeti-ma ca nu am ajuns la doctor de 6 ori degeaba!".


O seara grea care s-a sfarsit cu bine! O diva care s-a ales cu doua silicoane de cate 460 de grame, garantate pe viata si un iubit fericit! Se vede clar ca israelianul si-a luat in serios calitatea de iubit oficial si are grija de Zavo ca de ochii din cap! Ii cara linistit gentuta roz, ii tine portiera la masina si cand Oana vorbeste, Tomer parca se topeste de drag!

Aflati din materialul video ce vor face Zavo’ si iubitul ei, in cinstea silicoanelor, odata ajunsi acasa!
##VIDEO110853##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii