DOSARUL SILICOANELOR: Mai multe paciente ale medicilor cercetati au fost audiate

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:08

Nu s-au gandit nicio clipa cat de mult vor patimi, dar vorba romanului: sufera baba la frumusete! Mai multe cliente ale medicilor de la Spitalul Arsi au fost audiate!

Dosarul silicoanelor este unul extrem de stufos si nu lipsesc numele multor vedete, pe care le vedeti in fiecare zi la televizor. Nici nu o sa va vina sa credeti cine a fost interceptat in dosar! Nimeni altul decat Leo de la Strehaia! Ca doar stim bine ca Leo de la Strehaia a avut fete, una si una! Care de care mai tunate! Ca doar el s-a laudat ca banii sunt fara numar!

Leo de la Strehaia chiar s-ar fi plans unuia dintre medicii implicati in dosar ca, la o clinica particulara, implanturile sunt scumpe! Una dintre "paciente" ar

fi fost nimeni alta decat Loredana Chivu, potrivit procurorilor!

Asa ca Leo de la Strehaia a scos din buzunar in jur 3.500 de euro pentru fiecare operatie in parte! A Loredanei si a altei prietene! Intre timp, trei medici de la Spitalul de Arsi sunt dupa gratii si asteapta contestatia la masura arestului preventiv! Este calea de atac prin  care avocatii spera sa le readuca libertatatea.
##VIDEO110855##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii