Soarta lui Cristian Cioaca atarna de un fir de par, la propriu

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:08

Soarta lui Cristian Cioaca atarna de un fir de par! Un fir, care i-a apartinut Elodiei. Urmele biologice adunate din casa avocatei disparute il pot trimite pe Cioaca, din nou, dupa gratii.

Pus in fata acestei situatii, politistul a avut o reactie incredibila, surprinsa de camera de filmat a Stirilor Kanal D.

Care este fata adevarata a lui Cristian Cioaca? Intr-o clipa e ingandurat, imediat dupa, devine zambitor nevoie mare. Daca avocata lui Cristian Cioaca nu ar fi depus la instanta o lista cu zeci de cereri pentru probe noi, procesul se putea incheia ieri.

Cioaca stie ca e in atentia presei.

Stie ca a ajuns un personaj cunoscut in toata tara. Asa ca rade! A ajuns expert si in legi si pedepse. La fiecare termen este surprins tinand in brate Codul de Procedura Penala si hartii cu expertizele din dosarul sau. Si mereu sustine acelasi lucru: nu stie unde este Elodia!

Alt personaj din dosarul Elodia este surprins tot timpul ingandurat si fara nicio urma de zambet pe chip.
E vorba de mama Elodiei: "Se trage de timp ca sa il tina pe criminal langa ea. Altfel nu pot sa zic. Si sa nu fie arestat. Incepe vacanta judecatoreasca, vrea sa mai stea liber".

Dosarul uciderii Elodiei Ghinescu se prelungeste cel putin pana pe 20 mai. Urmele ADN care atesta ca sangele Elodiei a fost descoperit pe peretii apartamentului din Brasov sunt probele centrale ale dosarului!

Dar avocata lui Cioaca le desfiinteaza: "A lua urme ADN din spatiul in care locuim nu poate fi o dovada intr-un proces de omor.
Oricare dintre noi, in spatiul in care locuieste, lasa milioane de urme".

Emilia Ghinescu si fiul ei, Robert, fac naveta intre Brasov si Pitesti pentru fiecare termen al dosarului. Ieri, au stat din nou la cativa metri de Cristian Cioaca si s-au privit in ochi.

"Si inchisoare e prea buna pentru el. Inchisoarea pe viata nu e  aspra, aspru e ce i-a facut el Elodiei", spune biata mama care crede ca el e cel care i-a ucis fiica.
Ce s-a intamplat cu Elodia? Asta vor sa stie judecatorii, dar si o tara intreaga.
##VIDEO110857##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei