HALUCINANT. Era insurat, dar si-a adus iubita insarcinata sa locuiasca sub acelasi acoperis cu nevasta

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:08

Un barbat arab, stabilit in Romania, i-a ascuns iubitei sale faptul ca este casatorit si a invitat-o sa locuiasca cu el, in aceeasi casa cu prima nevasta.

Un adevarat menaj a trois, adica pe romaneste menaj in trei, la “ Ochii din umbra ”. Parinti Laurei, o tanara modesta, de la tara, s-a indragostit de un cetatean arab stabilit in Romania. In ciuda faptului ca era mult mai in varsta decat ea, acesta a reusit sa o atraga cu farmecul personal, dar mai ales facandu-i cadouri substantiale si promitandu-i o viata fara griji.

Fata a ramas chiar insarcinata, iar iubitul ei arab i-a spus ca o va lua de nevasta dupa ce copilul se va naste.

Pana atunci, insa, i-a propus sa locuiasca acasa la el. Numai ca i-a ascuns faptul ca are deja o sotie, o femeie cu care era casatorit de 20 de ani, dar care nu putea sa aiba copii.

Ingrijorat ca fiica lui urmeaza sa se casatoreasca cu un barbat strain, in varsta, tatal Laurei a apelat la sprijinul lui Ernest. Detectivii au dat in vileag planul marsav al arabului.
Acesta planuia sa se casatoreasca cu Laura, sa o duca apoi sa nasca in tara lui natala pentru a-i lua copilul, iar mai apoi sa o transforme intr-o sclava in gospodaria lui.

##VIDEO110865##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.