Coaste de porc la gratar

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 09 oct 2020, 20:25

Iata o reteta delicioasa de coaste de porc la gratar, numai bune pentru masa de 1 Mai!

Se pun la fiert coastele intr-un l de apa impreuna cu mirodeniile( numai atunci cand apa fierbe).Cand carnea se desface usor de pe coaste se pun intr-un bol si se condimenteaza cu sare si piper, bere neagra si ulei de masline. Se prajesc intr-o tigaie anti-aderenta fara sa-i mai adaugam grasimi suplimentare.
Sosuri pt grill

Sosul de migdale: jumate de ceapa, 50 gr de migdale, oregano, 300 ml de apa, 100 ml supa de carne, un pic de cimbru, sare piper negru si ulei.Se

prajeste ceapa pana devine aurie, se pun ierburile, se pun la fiert impreuna cu apa si supa, se adauga migdalele, se trece la blender si la sfarsit se adauga ulei de masline.

Sos de menta si oregano: ulei de masline, sare, piper, menta proaspata, oregano uscat, otet de vin rosu dupa gust, un catel de usturoi. Se pun toate ingredientele in blender si se mixeaza.

Sos de mustar cu miere:80 de gr mustar Dijon, 80  gr miere, 200 ml apa fierbinte, 1 lingurita de faina de porumb, un pic de sos de soia.
Se dizolva faina in apa fierbinte si se coace.Se scoate oala de pe foc,adaugam sos de soia, mustar si miere.Il vom gati aproximativ 2-3 minte la bain marie.##VIDEO110989##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.