Ibiza de Romania! Asa s-a transoformat plaja din Mamaia

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:41

Plaja din Mamaia a aratat ca o mare shaorma cu de toate! Unde mai pui ca oriunde te-ai fi uitat, ai fi zis ca e vara, nu 1 Mai!

Si niciodata ca astazi: mici, fripturi, alcool, ba chiar si cu seminte s-au delectat turistii. Va lasam sa va convingeti  dumneavoastra!

Plaja din Mamaia a aratat ca o mare shaorma cu de toate! Unde mai pui ca oriunde te-ai fi uitat, ai fi zis ca e vara, nu 1 Mai!
Chiar daca apa abia depaseste 10 grade, unii baieti rabda cu vitejie botezul- au batut drum lung, tocmai de la Lehliu!
Sa nu credeti ca fetele au suspinat cu jind de pe mal.

Monica a venit la mare de-ntai, tot pentru baie. Iar daca prinde si un strop de culoare, cu atat mai bine!

Daca turistii si-au potolit setea de mare cu o baie,  constantenii au incins o petrecere pe nisip. Ingredientele unui chef pe cinste au fost aceleasi ca-n toata tara: vinul de casa si carnea la gratar!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Iar cine tine la silueta, sparge seminte aduse de-acasa! In „dulcele” stil romanesc, cojile se-arunca la intamplare! Altii,

obisnuiti cu cheful, au inceput petrecerea inca de azi-noapte, asa ca incearca sa alunge mahmureala... tot cu alcool.
Incepand de azi, petrecerile se vor tine lant in statiunea Mamaia! Cluburile isi asteapta deja clientii, iar imnul statiunii de anul aceasta va fi lansat in aceasta seara de Delia si Speak.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.