Rulada de pui cu ciuperci si cascaval
Cost estimativ: 35 lei pentru 3 persoane
Ingrediente
Un piept de pui
O ceapa
250 g ciuperci
Sare, piper, dafin, cimbru
Ulei de masline
150 g cascaval
Un ou
Mod de preparare
Se desface pieptul de pui in lobi si se taie pe lung formand un "fluture" din fiecare parte, avand grija sa nu se perforeze.
Se bate bine pentru a se subtia cat mai mult ca la snitel.
Umplutura
Se caleste ceapa in putin ulei de masline, impreuna cu un praf de sare, dafin si cimbru.
Cand s-a rumenit, se adauga piperul si ciupercile tocate marunt, iar cand sunt bine patrunse, se ia de pe foc si se amesteca cu oul batut.
Se intinde "foaia" din pieptul de pui, se aseaza un strat de umplutura de ciuperci, se pun bastoane de cascaval de-a lungul ruladei si se strange bine.
Se leaga rulada cu ata de bucatarie din loc in loc si se prajeste intr-o tigaie incinsa, cate 3-4 minute pe fiecare parte.
Se da la cuptor timp de 8- 10 minute.
Se serveste cu salata sau cu orice alte legume.
Ingrediente
Un piept de pui
O ceapa
250 g ciuperci
Sare, piper, dafin, cimbru
Ulei de masline
150 g cascaval
Un ou
Mod de preparare
Se desface pieptul de pui in lobi si se taie
pe lung formand un "fluture" din fiecare parte, avand grija sa nu se perforeze.Se bate bine pentru a se subtia cat mai mult ca la snitel.
Umplutura
Se caleste ceapa in putin ulei de masline, impreuna cu un praf de sare, dafin si cimbru.
Cand s-a rumenit, se adauga piperul si ciupercile tocate marunt, iar cand sunt bine patrunse, se ia de pe foc si se amesteca cu oul batut.
Se intinde "foaia" din pieptul de pui, se aseaza un strat de umplutura de ciuperci, se pun bastoane de cascaval de-a lungul ruladei si se strange bine.
Se leaga rulada cu ata de bucatarie din loc in loc si se prajeste intr-o tigaie incinsa, cate 3-4 minute pe fiecare parte.Se da la cuptor timp de 8- 10 minute.
Se serveste cu salata sau cu orice alte legume.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii