I se spunea "UCIGASA de jumatate de TONA"! Vezi cum arata dupa ce A SLABIT 378 de kilograme

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:43

La cele 468 de kilograme ale sale, Marya Rosales putea fi considerata cea mai grasa femeie din lume.

Pe langa faptul ca ducea o viata la care nimeni nu ar visa, recent Marya a trecut printr-un episod care cu siguranta ii va marca viata.


Femeia a fost anchetata de procurori pentru ca si-ar fi omorat propriul nepot, in varsta de 2 ani, prin strivire. Chiar daca ea sustinea ca este vinovata pentru teribila fapta, avocatul ei a stiut de la bun inceput ca minte si ca ceva este in neregula.



Dupa lungi investigatii, a reusit sa afle adevarul: femeia isi acoperea de fapt sora, care isi omorase cu brutalitate fiul prin loviri repetate. Ipoteza a fost confirmata de medici, care au facut autopsia si au realizat ca baietelul nu murise din cauza ca a fost strivit, ci in urma unor lovituri violente.

Dupa ce a fost achitata, Marya a decis sa faca o transformare radicala in viata ei si s-a decis sa slabeasca.
Va vine sa credeti sau nu, a dat jos nu mai putin de 378 de kilograme, iar acum cantareste 90 si arata foarte bine. Ati mai auzit de un asemenea caz?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.