Imagini APOCALIPTICE in Bucuresti! Bucatile de gheata si ploaia torentiala au invadat tot orasul

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:09

Imagini apocaliptice au surprins bucurestenii in timpul potopului! Cu riscul de a fi inghititi de valurile care curgeau siroaie sau loviti de bucatile de gheata, mai multi temerari au surprins scene incredibile in timp ce natura se dezlantuia!

Imagini cum rar ti-e dat sa vezi in Capitala Romaniei! Bucatile de gheata si ploaia torentiala au invadat tot orasul! Socati de vremea ciudata de la inceputul lunii Mai, bucurestenii au imortalizat scenele incredibile! De la adapost, grindina care bate-n geam si ploaia torentiala par un adevarat spectacol al naturii. De-afara, insa, parca ar fi venit al doilea Potop al lui Noe!

Cine-a si-a lasat masinile in parcare, nu peste mult timp s-a trezit cu ele "inghitite" de apa! Fara cuvinte au ramas bietii oameni cand si-au privit autoturismele in timp ce stateau la balcon! Iar potopul a continuat,

parca si mai aprig!

Cum curg valurile pe strazile orasului, parca am fi in largul marii! Pe deasupra apei, grindina cazuta a format o panza de gheata. Rar dai de-o asa priveliste si un zgomot atat de puternic al ploii! Cand intunericul s-a lasat deasupra orasului, pe strazi deja se inota!

Ce s-au chinuit cei care-au fost prinsi de potop in trafic! Doi tineri, cu apa peste genunchi, au fost nevoiti sa impinga masina inghitita si ea pe jumatate de siroaie.


A plouat atat de mult incat inundatiile au aparut peste tot! Chiar si intr-un hypermarket din centrul Bucurestiului, unde apa a navalit din acoperis si a maturat totul in cale. Minute in sir apa a invadat incaperea fara ca cineva sa poata face ceva! Disperati, angajatii magazinului nu stiau pe ce sa puna mana mai repede! Cu ce repeziciune curgea apa!

Abia dupa ce furtuna a facut prapad ore in sir a inceput si numaratoarea pagubelor.
Cu cizme de cauciuc in picioare si multa rabdare, oamenii si-au facut curaj si au iesit din case. N-au avut incotro, nu puteau lasa masinile in baltile cu apa! Asa ca... le-au tractat.
##VIDEO111252##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.