Zestre cu scandal! Doua familii de romi se cearta dupa ce mireasa a fost trimisa acasa

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:09

De la bocete si siroaie de lacrimi, la scandal in toata legea! Rudele unei tinere au ars in plina strada zestrea pe care i-o dadusera fetei. Motivul e demn de o telenovela!

Suparare mare intr-o familie din Sibiu! Si-au maritat fata acum doi ani, dar, zilele trecute s-au trezit ca fata, cu tot cu zestre, le-a fost trimisa inapoi. Nimeni nu stie cum a inceput tot acest scandal. Parintii spun ca si-au dat fata dupa un baiat din Draganesti.

Cei doi au un copil si nimic nu parea sa strice armonia familiei. Pana intr-o zi. Oamenii spun ca nu mai vor nimic de la cuscrii lor.

Vor doar sa-si ia nepotelul acasa.

"I-au luat copilul, sta copilul fara piept de o saptamana. 11 luni are copilul, trebuie sa stea cu mama", spune o matusa de-a tinerei. Oamenii mai au un of, galbenii din salba de zestre: "Salba are 170 de bucati de galbeni si vrem sa ne dea galbenii inapoi".

De cealalta parte, rudele baiatului spun ca mireasa de la Sibiu este rebela si cum nu ii convine, ceva se refugiaza acasa.
Oamenii spun ca nu au alungat-o pe tanara de acasa, ba, mai mult, o asteapta inapoi. Totusi, soacra are o idee despre ce ar putea fi vorba: "ea se duce mereu acolo la Sibiu, ea are amant si de aia se duce la Sibiu, acolo!".

Parintii fetei nu vor sa auda niciun fel de explicatii. Vor sa cheme familia baiatului la stabor, asa cum cer legile rromilor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii