Dorel loveste din nou! A facut-o LATA in curtea unui mare spital din tara

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:09

Dorel nu duce lipsa de activitate. A facut-o lata in curtea unui mare spital din tara. Sa vedeti ce obstacol a ridicat in calea bolnavilor si a medicilor!

Sa nu lungim povestea! Ne aflam in curtea Spitalului Judetean Arad. O unitate moderna, dotata cu loc special pentru elicopterele care aduc pacientii, considerati cazuri de urgenta. De la elicopter si pana in sectia de primiri urgente, pacientul asezat pe targa si medicii au de parcurs un drum de 50, 60 de metri. Plin de obstacole, insa.

Muncitorii au ridicat in curtea spitalului un trotuar care leaga pista de aterizare de intrarea la UPU.

Un trotuar, cat un monument, inalt de aproape jumatate de metru fata de nivelul solului. Si, ce sa vezi! Muncitorii n-au prevazut niciun loc prin care medicii sa coboare pacientul cu targa. Trotuarul suprainaltat trebuie escaladat. Se vede cu ochiul liber, bordura  mult prea inalta le ajunge medicilor pana la genunchi.

"Aici sunt bani cheltuiti degeaba, dupa mine. Ce inseamna inaltimea asta, aici?", spune un cetatean. Si muncitorii s-au intrebat acelasi lucru.
Dar, nu-i bai, Dorel a revenit astazi la munca tocmai ca sa refaca ce a fost prost facut. Firma care a ridicat trotuarul recunoaste greseala: "In momentul materializarii cotelor in teren, s-a evidentiat o eroare. S-a trecut la remedierea problemei cu costuri cat mai mici pentru noi, asa ca am recuperat dalele".

Economic vorbind, solutia este inteligenta. Dalele recuperate astazi de muncitori vor fi folosite la alt trotuar.
Cine stie, poate ca  la viitoarea constructie vor nimeri si inaltimea corecta.

Sa ne mutam in celalat colt al tarii, tocmai la Iasi. Priviti minunatie de asfaltare in jurul stalpilor. O situatie de tot rasul, nu? Pericolul este insa la fel de mare ca si in situatia precendenta. Am incercat sa vedem cum de-a fost posibila asemenea asfaltare. E o situatie de-a rasul-plansul!

Rad muncitorii, radem si noi.
Dar de necaz, pentru ca aici sunt banii nostri, investitiile in infrastructura sunt facute din bani publici. Explicatia oficiala este simpla: stalpii n-au fost uitati. Au fost lasati acolo pentru ca operatorii de telecomunicatii sa-si adune cablurile. Ulterior, vor fi mutati, iar asfaltarea va fi realizata corespunzator.
##VIDEO111389##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii