Hazal Kaya: “Nu sunt o persoana emotiva!”

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:10

La cei 24 de ani ai sai, Hazal Kaya (n.r. – Feriha, din serialul cu acelasi nume) a interpretat roluri care au miscat inimile telespectatorilor din lumea intreaga.

 

Hazal Kaya: “Nu sunt o persoana emotiva!”
La cei 24 de ani ai sai, Hazal Kaya (n.r. – Feriha, din serialul cu acelasi nume) a interpretat roluri care au miscat inimile telespectatorilor din lumea intreaga. Chiar daca reuseste sa-si copleseasca fanii cu emotii puternice, prin personajele sale, Hazal spune ca atunci cand vine vorba de propriile-i emotii, stie sa si le gestioneze foarte bine. Emotivitatea ii este straina.
“Nu sunt o persoana emotiva! Imi aleg rolurile dupa ce citesc scenariul in intregime si daca acesta ma impresionaza, accept! Am interpretat roluri care au starnit compasiunea publicului, asa cum este sensibila Feriha, insa ea este, de fapt, foarte puternica, ambitioasa, cu o vointa de fier. Sunt convinsa ca pot interpreta la fel de bine un personaj dur, asa cum interpretez unul sensibil. Imi doresc sa fiu o actrita desavarsita si, fie ca joc un rol principal sau secundar, toate sunt foarte importante pentru mine.
Munca mea este foarte frumoasa, foarte placuta si mereu am mers pe ideea ca important este ca, in viata, sa iti placa ceea ce faci”, marturiseste Hazal Kaya.
Pe Hazal Kaya o puteti urmari in serialul “Feriha”, interpretand rolul principal feminin, in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D.

Chiar daca reuseste sa-si copleseasca fanii cu emotii puternice, prin personajele sale, Hazal spune ca atunci cand vine vorba de propriile-i emotii, stie sa si le gestioneze foarte bine.

Emotivitatea ii este straina.

Nu sunt o persoana emotiva! Imi aleg rolurile dupa ce citesc scenariul in intregime si daca acesta ma impresionaza, accept! Am interpretat roluri care au starnit compasiunea publicului, asa cum este sensibila Feriha, insa ea este, de fapt, foarte puternica, ambitioasa, cu o vointa de fier. Sunt convinsa ca pot interpreta la fel de bine un personaj dur, asa cum interpretez unul sensibil.
Imi doresc sa fiu o actrita desavarsita si, fie ca joc un rol principal sau secundar, toate sunt foarte importante pentru mine. Munca mea este foarte frumoasa, foarte placuta si mereu am mers pe ideea ca important este ca, in viata, sa iti placa ceea ce faci
”, marturiseste Hazal Kaya. 

Pe Hazal Kaya o puteti urmari in serialul “ Feriha ”, interpretand rolul principal feminin, in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii