Stie sa fie seducatoare! Sirianca Myriam vrea sa se remarce in showbiz-ul romanesc

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 09 oct 2020, 16:40

Blonda, sexy si rea! Aceasta este imaginea care face furori in showbiz-ul autohton! E modelul de succes, asa ca aspirantele la celebritate trebuie sa se conformeze! Chiar daca nu le e deloc usor!

A dansat din buric si s-a descurcat de minune! Tot degeaba! Organizatorii de evenimente nu s-au inghesuit sa-i ofere angajamente. Abia atunci a inteles! Trebuie sa adopte o imagine cat mai sexy pentru a se remarca in  showbiz-ul romanesc!

Nu a intrat prea usor in pielea unei dive care pozeaza fara inhibitii, dar s-a descurcat de minune! Doar are tot ce-i trebuie! Un corp de invidiat, un zambet de milioane si un tip bine langa ea.

Luptator de kempo! Chiar daca vremea e atat de mohorata, cand privesti un pictorial atat de fierbinte, mai ca te simti ca-n Hawai!

Chiar si luptatorul de kempo a stat numai cu ochii pe Myriam! Voia sa se asigure ca nu se apropie nimeni de blondina. Dar, avem si o veste mai putin buna! O fi ea blonda si sexy, dar, atentie, e casatorita! Ba, mai mult, are radacinile bine infipte in Siria, o tara cu reguli stricte, mai ales pentru femei.


Arta cere, insa, sacrificii, asa ca Myriam este hotarata sa adopte o imagine foarte sexy!
##VIDEO111395##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.