Ce legatura credeti ca exista intre Bianca Dragusanu si Mihaela Radulescu?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:10

Ce legatura exista intre Bianca Dragusanu si Mihaela Radulescu? Sunt amandoua in atentia presei mondene si cam atat.

Cel putin, asta stiam pana astazi. Bianca ne-a facut, insa, o marturisire senzationala! Oricat de diferite par cele doua vedete, intre ele exista o legatura puternica! O singura data au aparut cele doua impreuna- intr-un show de dans cu scop caritabil. Sau nu? S-or fi imprietenit atunci? Sau, poate, in trecutul lor exista cineva sau ceva care le uneste?

A sosit momentul adevarului! Tineti-va bine! Bianca Dragusanu spune tot! Mihalea Radulescu este modelul feminintatii absolute pentru ea: "Forma tonica in care se mentine, o femeie puternica, cu coloana vertebrala, se mentine foarte bine- Mihaela Radulescu imi place!".



Uluitor! Bianca nu se sfieste sa vorbeasca despre atuurile altei femei din showbiz-ul autohton! Ba, mai mult, roscata are chiar o lista intreaga de femei care se incadreaza la categoria "ASA DA"! Nici prin cap nu va trece cine i-a mai atras atentia:

"Ileana Badiu care este o femeie superba, la care spui wow! Ileana Badiu are un stil vestimentar de invidiat! O prinde foarte bine ceea ce face, extraodinar de frumoasa!".
Sa mai zica cineva ca Bianca Dragusanu nu apreciaza frumusetile autohtone: "sunt femei pe care le apreciez, pe care le divinizez".
##VIDEO111414##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.