Au mai primit o lovitura! Dupa ce apele le-au invadat casele, acum hotii le fura sacii din digul de protectie

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:10

Apele vin si trec, dar tupeul unor oameni nimic nu-l spala! Loviti de viitura, localnicii dintr-o comuna din Dolj au mai primit o lovitura.

Hotii le-au furat folia de pe digul ridicat sa-i apere de puhoaie. Un satean a vrut sa le tina piept. Ce a patit? Aflati imediat! Parca a venit napasta pe capul acestor oameni! Si nu mai vrea sa plece! Dupa ce au trecut prin clipe cumplite, in inundatii, sotii Enea au fost pradati si de hoti.

Un individ cu tupeu le-a furat folia de pe digul de protectie facut de pompieri ca sa le apere casa.

Hotul le-a luat pana si cativa saci de plastic! "Am auzit cainele si am iesit afara! Ba, dar, de ce iei sacii de aici, bai, baiatule?. Ce’, daca iesi afara, te omor!".

Credeti ca bietul om a scapat doar cu o sperietura? Nicidecum! Individul pus pe furat l-ar fi lovit pe sateanul care a indraznit sa-l deranjeze: "Cu un ciomag mare!". Batranul si-a strigat sotia. Femeia a venit intr-un suflet si l-a ajutat sa intre in curte.
Oamenii nu au mai inchis un ochi toata noaptea. Culmea, hotii le-au dat tarcoale pana a venit politia. Oamenii legii l-au gasit pe agresor.

Si alti vecini traiesc cu groaza in suflet. Se roaga ca apele sa nu se mai intoarca. De duminica, de cand a fost prapad, tanti Elena nu mai are liniste. Traieste de ani buni singura. Cand puhoaiele s-au pravalit peste casa, norocul ei au fost vecinii care i-au sarit in ajutor.


Ca ea sunt zeci de oameni din sud-vestul tarii! Prigoniti de ape! Primesc, in schimb, de la autoritati, promisiuni si o bataie pe umar. Urmele lasate de viitura nu se vor sterge atat de repede din sufletul si din viata oamenilor.

Pana vor veni banii promisi de Guvern pentru un dig, oamenii se uita spre cer si spera sa nu mai ploua. Inca o viitura i-ar lasa pe drumuri.

##VIDEO111416##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta