Vicenzo si Antonia, FATA IN FATA la tribunal! Ajung la o intelegere de dragul copilului?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 09 oct 2020, 16:25

Intalnire de zile mari, la tribunal! Antonia si sotul ei au venit in fata judecatorilor pentru inca un termen al procesului de custodie.

Se impaca Antonia cu Vincenzo Castellano, de dragul fetitei? Cei doi s-au revazut la procesul de custodie intentat de cantareata si incearca sa puna capat scandalului! Italianul a  sosit primul, insotit de avocata sa. Era imbracat extrem de elegant intr-un sacou de culoare inchisa si foarte degajat.

Dupa mai bine de jumatate de ora, si-a facut aparitia si cantareata, insotita de tatal ei vitreg, de care este extrem de apropiata.

Imbracata intr-un compleu elegant negru, dar cu o camasa inflorata si o pereche de ochelari de soare la ochi, Antonia a fost luata pe sus de multimea de jurnalisti.

Nu a dorit sa faca, insa, nicio declaratie. Nici la intrebarile legate de dosar nu a dorit sa raspunda. Fiecare parte a chemat cate un martor. Vincenzo l-a adus in fata judecatorilor chiar pe tatal sau, Ciro. Martorii n-au mai fost, insa, audiati.
Asta pentru ca Antonia si Vincenzo au solicitat instantei amanarea procesului pentru a ajunge, atentie, la o intelegere! Iar judecatorii le-au acordat aceasta sansa, fixand urmatorul termen pe 3 iunie.

Sanse de impacare ar fi. Artista s-a revazut cu sotul de care divorteaza dupa o lunga perioada. Cei doi chiar si-au zambit. Vicenzo este, insa, foarte hotarat: "E mama copilului meu. Nu nu mai simt nimic pentru ea!".
Cu alte cuvinte, orice intelegere intre ei va avea un singur scop- binele copilului.
##VIDEO111418##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.