De la stomatolog, la chirurg! Medicii gasesc tot mai des ACE uitate in dantura pacientilor

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:10

Au o specializare ciudata - repara, cat se poate, ce-au gresit colegii lor, stomatologii. Nici prin gand nu va trece ce gasesc chirurgii în dantura pacientilor!

"Din pacate, tot mai multi pacienti ajung din ce in ce mai des cu instrumente rupte, care au infectie sub ele si trebuie scoase ca sa putem curata infectia". Cu mari probleme a ajuns pe scaunul specialistului Ducu Ilie.

Omul se tot ducea la stomatolog si nu intelegea de ce problemele nu i se rezolvau. Ba, mai mult, starea de sanatate i se inrautatea de la o zi la alta: "am avut dureri de cap, nu stiam de unde provin si cand am venit aici si mi-a facut radiografie panoramica, domnul doctor mi-a aratat".



Avea un ac uitat in dantura? Ne explica imediat chirurgul: "daca nu avem grija cum intram cu acele pe canal, s-ar putea sa se fractureze acul respectiv; important e sa stim ca s-a fracturat si sa il trimitem acolo unde trebuie". Si daca tot se intampla, acel ac trebuie scos.

Nu poate fi extras oricum. In aceste cazuri, insa, microscopul face minuni. Aflati mai multe din materialul video, direct de la specialisti!
##VIDEO111478##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.