Un nou trend pe Facebook! Uite cum le place VEDETELOR sa se pozeze

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 14 iul 2020, 10:41

Vedetele isi arata, pe net, adevarata fata! Stati sa vedeti cum arat fara pic de fond de ten, rimel sau…ruj!

Vedetele noastre militeaza pentru naturalete! In special prin intermediul Facebook-ului, divele demonstreaza ca nu le este rusine sa-si arate adevarata fata. Posteaza poze in care se vede clar ca tenul lor nu a luat contact cu produsele de machiaj.

Constaant Adela Popescu, pe Facebook, pe blog sau pe Instagram isi pune poze cu ea … nemachiata! N-o deranjeaza deloc sa se lase fotografiata fara a avea macar un fond de ten pe fata! Ba chiar si-a aratat si procesul de… demachieree.



Si prietena ei, Laura Cosoi, de cand i s-a spus ca e cea mai frumosa femeie din Romania, se pozeaza…naturala. Fie ca e la plaja, in parc, la bunici sau afara cu Jazzy ea sta mai mereu nemachiata. Asta demonstreaza ca se simte cat se poate de bine in pielea ei si ca nu are nevoie de make-up!

##VIDEO111489##Noi, n-am intalnit-o niciodata nemachiata, astfel incat credeam ca doarme cu machiajul pe fata! Iata totusi ca in cateva poze de pe pagina ei personala, Cristina Spatar demonstreaza ca la ea acasa, isi lasa fata…curata.


Cand ai o nuanta atat de azurie a ochilor e clar ca nu ai nevoie de niciun machiaj, pentru ca oricum…ies in evidenta! Andreea Banica aproape zi de zi posteaza fotografii in care se vede clar ca nu se machiase. Concluziile le trageti voi. Cum ii sta mai bine?

Si Anna Lesko adopta trendul de a se poza nemachiata si de a posta totul…pe Facebook! E atat de sincera cu fanii ei, incat le-a demonstrat si cat de bine arata, inainte de somn! Nicoleta Luciu n-are niciun stres in a aparea si IN DIRECT nemachiata.

Se lasa filmata si pozata inainte sa-si faca vreun retus. La fel de curajoasa este si Delia. De fapt, ea este CEA mai cea! Zi de zi isi umple paginile personale cu fotografii in care e cat se poate de naturala! Like it?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.