PROGNOZA METEO: Se incalzeste? Vezi cum va fi joi si vineri

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:45

Joi, vremea va fi usor instabila in vestul, nord-vestul si centrul tarii unde cerul va fi temporar noros. Va ploua local in Banat si Crisana, iar dupa-amiaza si la inceputul noptii, pe arii restranse in zona de munte si doar izolat in Maramures si Transilvania.

IN TARA:

Ploile vor fi si sub forma de aversa, joi, si vor fi insotite de descarcari electrice si intensificari trecatoare ale vantului. in restul teritoriului vremea se mentine frumoasa, cu cerul variabil, mai mult senin ziua. Temperaturile maxime, in scadere in regiunile vestice, se vor incadra intre 15 si 23 de grade, iar cele minime intre 2 si 12 grade.

Vineri, vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii, dar va fi usor instabila.

Ziua, cerul va fi variabil, cu unele innorari si pe arii restranse ploi slabe, mai ales in zona montana. Spre seara si noaptea, nebulozitatea se va accentua treptat in regiunile sud-estice si va ploua pe arii extinse in Dobrogea si local in Moldova si Muntenia.

Vor fi mai ales averse, insotite de intensificari de scurta durata ale vantului si de descarcari electrice, iar izolat cantitatile de apa pot fi mai insemnate.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 25 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 5 si 13 grade.

LA BUCURESTI:


Vremea se va mentine frumoasa joi. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 21 de grade, iar cea minima va fi de 6...8
grade.

Sursa: Mediafax.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.